BET INFO: Celta sve karte baca na Europa ligu, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.03.17. | 14:02

Španjolci dolaze s prednošću iz prvog susreta i žele potvrditi prolazak u sljedeću fazu.

Krasnodar je također stabilna ruska ekipa koja ove sezone ponovo konkurira za europske pozicije, a još su i u igri za drugu poziciju na ljestvici koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Kod kuće imaju tek jedan poraz u prvenstvu, no danas su suočeni s velikim izazovom, španjolskom Celtom koja ih je svladala u prvom susretu.

Ono što je za njih danas najveći hendikep je neigranje njihovog prvog strijelca i ponajboljeg igrača Fedora Smolova koji je u prvenstvu zabio 11 golova, a u Europa ligi četiri. Smolov je ujedno i najbolji strijelac ruskog prvenstva što je samo potvrda činjenice koliko im je bitan. Oni su prošli u vrlo izjednačenoj grupi gdje im je samo sedam bodova bilo dovoljno za prolazak, a u prošloj su fazi izbacili turski Fenerbahče.

Celta je bila bolja momčad u prvoj utakmici, imala inicijativu, prilike i posjed, no do pobjede su stigli tek u posljednjoj minuti utakmice golom Claudija Beauvuea. Za vikend su odmorili gotovo sve prvotimce, u usporedbi s prvom utakmicom protiv Krasnodara igrala su samo trojica istih igrača i golman. Velika će im to biti prednost pred današnji susret s obzirom da su domaćini za vikend igrali tešku utakmicu protiv Lokomotiva i završili s porazom.

U današnjem susretu Španjolci se neće braniti već igrati u skladu sa svojim stilom, a to je potvrdio i njihov trener pred ovaj susret. Vodstvo od 2:1 nije neka prednost  i jasno je kako Celta mora tražiti gol i moga bi nas očekivati rastrčana utakmica. Krasnodar je zaslužio uvjerljiviji poraz u prvoj utakmici, Celta je danas odmornija i bilo bi iznenađenje kad danas ne bi potvrdili prolazak.

Krasnodar je u prvoj utakmici pokazao dosta manje od Celte koja je sve karte bacila na Europa ligu i danas ima veliki motiv proći u sljedeću rundu. Oba tima će danas tražiti pogodak pa su golovi nešto što treba očekivati u ovom susretu, a u tom smjeru ide i naš današnji prijedlog. Celta je kvalitetnija i odmornija, a mi vam savjetujemo da spojite njihovu pobjedu s dva ili više golova na utakmici. 'Dvojka' i 2+ trenutno nosi odličan tečaj od 3,80, a ako ovu igru uplatite od 17 do 19 sati, mi dižemo tečaj na čak 4,10. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

bet infobet analiza

Ostale Vijesti