BET INFO: Brighton lovi Premiership, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 07.03.17. | 13:27

Domaći Rotherham je na sigurnom putu prema ispadanju.

Pobjedu nisu ostvarili gotovo puna dva mjeseca, a u tom periodu imaju samo jedan osvojeni bod, uz osam poraza. Očito je da su igrači vrlo demoralizirani s obzirom na stanje tablice i pomireni s ispadanje što može objasniti 14 primljenih golova u posljednje četiri utakmice. Na razini sezone su očajni u obrani, primili su čak 26 golova više od sljedeće najlošije defanzive u ligi, dovoljno za reći.

Kod kuće je Rotherham upisao tek četiri pobjede u 17 utakmica ove sezone uz 20 postignutih golova što je stvarno skromno čak i za drugu ligu. S Brightonom nemaju dobro iskustvo iz ove sezone, sredinom kolovoza su na tom teškom gostovanju izgubili s uvjerljivih 3:0, a ukoliko znatno ne podignu razinu igre danas bi rezultat mogao biti vrlo sličan tome.

Brighton je s druge strane u velikoj utrci za direktan plasman u Premiership i većeg motiva od toga ne mogu imati s obzirom da danas igraju protiv uvjerljivo najlošije momčadi u ligi. Oni su trenutno na drugom mjestu ljestvice sa šest bodova prednosti pred konkurencijom, ali imaju utakmicu manje i nemaju pravo na kiks, daleko je kraj sezone.

U posljednje dvije utakmice imaju dva poraza. Prvo su u velikom derbiju za vrh izgubili od Newcastlea, a zatim na gostovanju kod Nottinghama koji ih je rezultatski razbio, no bilo je jako daleko od toga. Imao je Brighton inicijativu i dosta svojih prilika koje nisu uspjeli realizirati. Danas moraju do pobjede jer premierligaške ambicije ne mogu biti praćene s tri poraza u nizu.

Na gostovanjima su druga najbolja momčad u ligi s osam pobjeda, a ono što također valja spomenuti je činjenica kako su jedna od najefikasnijih ekipa Championshipa. U večerašnjoj utakmici neće im pomoći stoper Shane Duffy koji je ozlijeđen, no to ne spada u krucijalne stvari s obzirom da oni puno bolje igraju u napadu, a ni protivnik nije previše opasan.

Utakmice Rotherhama vrlo su efikasne ove sezone, u njima prosječno pada 3,2 golova, a posebno u posljednje vrijeme jer igraju vrlo loše u obrani. Na tri ili više golova bili su čak u  25 utakmica ove sezone od 35 odigranih. Brighton je tu nešto lošiji prvenstveno zbog bolje obrane, njihove su utakmice na prosjeku od 2.5 golova, no posljednje tri bile su u 'overu'.

Statistika oko golova je neumoljiva, a njezino navođenje potpora je našem današnjem prijedlogu za klađenje na ovu utakmicu. Brighton mora do pobjede, apsolutni je favorit protiv već otpisanog Rotherhama, no mi preporučujemo da povećate tečaj spajanjem ishoda i broja golova što vam nudi samo Germania Sport. Rotherham je očajan u obrani u zadnje vrijeme, a Brightonu motiva i kvalitete ne nedostaje stoga se njihova pobjeda i tri ili više golova na utakmici čini kao sjajan izbor. Tečaj na 'dvojku' i 3+ trenutno je 2,10, a ako ovu igru uplatite u razdoblju od 18 do 20 sati, mi dižemo tečaj na 2,50. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

bet infobet analiza

Ostale Vijesti