BET INFO: Argentinci moraju do pobjede, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.03.17. | 16:48

Domaća Bolivija prikazuje razočaravajuće igre tokom ovog kvalifikacijskog ciklusa.

Današnji domaćin Bolivija nema nikakve šanse izboriti Svjetsko prvenstvo, na dnu su ljestvice sa samo sedam bodova iz 13 utakmica pa je motivacija Argentinaca zasigurno puno veća. U bolivijskom sastavu nema zvučnih imena poznatih europskim nogometnim krugovima. Zanimljivo, njihov najbolji strijelac u ovim kvalifikacijama zove se Pablo Escobar i nikad nije napuštao južnoameričke lige, a trenutno igra za domaći The Strongest.

Tokom kvalifikacija Bolivija je zabila najmanje golova od svih reprezentacije Južne Amerike, samo 10, a s druge strane su i najviše primili, čak 32 u samo 13 utakmica pa ih nije realno smatrati pravom prijetnjom za Argentince koji moraju ići na pobjedu. Bolivija nije slavila nad Argentinom osam godina, a u posljednja četiri susreta svaki put su uvjerljivo poraženi i ni jednom nisu zabili ni pogodak.

Gaučosi su u prošlom kolu upisali važnu pobjedu nad Čileom kod kuće, spasio ih je Lionel Messi pogotkom iz kaznenog udarca u 15. minuti utakmice. Pogled na ofenzivnu liniju Argentinaca izaziva blagu vrtoglavicu jer ovakvim se imenima ne može pohvaliti više ni jedna reprezentacija na svijetu. Na krilnim pozicijama su Angel Di Maria i Lionel Messi, u 'špici' napada je Gonzalo Higuain, a poziciju 'desetke' drži Sergio Aguero. Ipak, napadač Juventusa danas neće zaigrati zbog kartona, a mijenjat će ga Lucas Pratto iz Sao Paola.

Ovo utakmica je označena kao vrlo bitna za Gaučose i bio bi neuspjeh vratiti se iz Bolivije bez tri boda. Da se radi o utakmici s bilo kojoj drugom reprezentacijom koja je je bližu sredini tablice poput Paragvaja i Perua, no u ovakvim slučajevima vrlo je izgledno kako će Argentinci s pobjedom napustiti Boliviju. U sredini terena danas se očekuje Ener Banega iz Intera iza kojeg je odlična sezona te bi on morao držati stabilnost igre Gaučosa.

Bolivijska je obrana jako propusna i to treba istaknuti, primili su najviše golova u skupini i zvjezdani napad Argentine ne bi trebao imati problema s njihovom defenzivom. Samo dvaput utakmice Bolivije tokom ovog ciklusa nisu završile na barem dva pogotka, oni nose prosjek od 3,2 po utakmici. Argentina je tu nešto slabija, ali i oni drže prosjek iznad dva gola(2,1).

Razlog navođenju statistike oko golova naš je današnji prijedlog oko ove utakmice. Argentinci su jasan favorit protiv slabašnih domaćina i zbog situacija moraju ići na tri boda, a mi vam nudimo podebljanje tečaja. Očekujemo utakmicu s barem dva gola što ne smatramo velikom brojkom, a pitanje pobjednika ionako nije upitno. Tečaj na 'dvojku' i 2+ trenutno iznosit 2,10, a ukoliko ovu igru uplatite u razmaku od 20 do 22 sata, mi dižemo tečaj na 2,40. Kladiti se možete na OVOM linku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godinebet infobet analiza

Ostale Vijesti