Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

Benzema pojasnio zašto se odlučio za panenku

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.04.22. | 17:13

Francuz je pokazao čelične živce

Karim Benzema je pokazao još jednu odliku, ne toliko igračku, koliko ljudsku, u srazu s Manchester Cityjem. City je dominirao, imao i dva gola viška, kada je Laporte u svom kaznenom prostoru nesmotreno igrao rukom. Odmah je bilo jasno da će madridski Real dobiti novu priliku za smanjenje vodstva. Izvođenja se primio spomenuti Benzema, pokazavši kako u njegovom rječniku ne postoji riječ strah.

Osim što se penal dogodio koncem utakmice, Benzema je promašio zadnja dva penala koja je pucao. Benzema se zaletio, Ederson je već bio na travi i samo je mogao promatrati kako lopta kako u visokom luku ulazi u mrežu. Francuz čeličnih živaca mu je panenkom zabio za 4:3. Nakon utakmice je prokomentirao zašto se odlučio na taj udarac.

„Svi su golmani već proučili moje penale i morao sam nešto promijeniti. Ovaj je moj penal bio hladnokrvan. Imam vjere u sebe, napravio sam to i bilo je zabavno. Promašio sam prije neke jedanaesterce, no onaj tko ih ne puca, taj ih i ne promašuje“, rekao je francuski napadač.

A Rodrygo je dodao kako su igrači Reala znali da će na taj način pucati.

„To su stvari koje samo Karim može napraviti. Trenirao je taj udarac na treningu i svi smo na klupi znali da će tako pucati. Morate imati puno samopouzdanja i hrabrosti da zabijete takav gol“.


Tagovi

Liga prvakaReal MadridManchester CityKarim BenzemaRodrygo

Ostale Vijesti