REUTERS/Johanna Geron
REUTERS/Johanna Geron

Belgijski reprezentativac iz Herthe u Club Brugge

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 11:29

Branič koji se razvijao u Manchester Cityju sljedeće će tri godine igrati u dresu Club Bruggea gdje će se pokušati nametnuti belgijskom izborniku za SP u Katru koje počinje za tri mjeseca

Belgijski reprezentativac Dedryck Boyata, koji je bio pod ugovorom u Herthi iz Berlina do 2024. godine, napustio je Bundesligu i priključio se Club Bruggeu, objavio je u utorak aktualni belgijski prvak. Financijske pojedinosti transfera nisu poznate, prenosi Hina, ali Transfermarkt javlja da se radi o 2 milijuna eura odštete.

Branič koji se razvijao u Manchester Cityju sljedeće će tri godine igrati u dresu Club Bruggea gdje će se pokušati nametnuti belgijskom izborniku za SP u Katru koje počinje za tri mjeseca.

Boyata je za belgijsku reprezentaciju, koja je na SP u Katru u skupini s Hrvatskom, Marokom i Kanadom, do sada odigrao 31 utakmicu i sudjelovao je na SP-u 2018. i na Euru 2020. U Herthi za koju je igrao tri godine izgubio je mjesto u prvoj postavi, a prije Berlina četiri je godine proveo u Celticu iz Glasgowa.

(Hina, G)


Tagovi

Dedryck BoyataHerthaClub Bruggebelgijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti