ANNEGRET HILSE/Action Images
ANNEGRET HILSE/Action Images

Bayernov mladi as slomio šaku

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.12.21. | 16:39

Dvojbeno je hoće li nastupiti u iduća dva kola Bundeslige.

Bayern je na svojim službenim stranicama objavio kako je njihov 18-godišnji igrač Jamal Musiala pretrpio prijelom kosti u šaci. Nije još poznato hoće li nastupiti u preostale dvije utakmice Bundeslige prije kratke zimske pauze protiv Stuttgarta i Wolfsburga. Trner prve momčadi Julian Nagelsmann je izjavio:

"Ovisi o boli. Ima prijelom i teoretski bi mogao igrati, ali pitanje je boli. Danas ćemo vidjeti kako se kreće. Trebat ćemo pričekati nekoliko dana i napraviti rendgenske snimke kako bismo se uvjerili kako napreduje s oporavkom, hoće li na operaciju ili mirovanje."

Usprkos nježnoj dobi Musiala je itekako važan dio Bayernove momčadi i nedvojbeno jedna od najvećih nogometnih nada u svijetu. Zabio je uzastopne golove na prethodna dva nastupa protiv Mainza u ligi i Barcelone u ligi prvaka. Mladić koji je u Bayern stigao 2019. iz Chelseaja sada će pričekati nekoliko dana i liječničke savjete kako bi saznao može li Nagelsmann računati na njega za vikend.

Ako ništa, dobro je da je ozljeda došla prije zimske faze. Bayern čvrsto drži vodeću poziciju Bundeslige, a do nastavka sezone krajem siječnja Musiala bi trebao biti potpuno zdrav.



Tagovi

Jamal MusialaBayernBundesliga

Ostale Vijesti