Bayern kvari posao Borussiji: Hakimiju ogromna plaća, Realu dobra odšteta

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.06.20. | 10:49

Bavarci traže beka...

Rekordmeister je najozbiljnije zagrizao za Acrafa Hakimija, desnog beka Real Madrida koji trenutačno odrađuje drugu godinu posudbe u Borussiji. Iako se već mjesecima piše kako će se Marokanac vratiti u Real i potući za mjesto u udarnoj momčadi, ali Zidane mu zasad nudi jedino mjesto rezerve Daniju Carvajalu, a Hakimija to ne zanima. Radije bi osiguran status prvotimca, kakav mu barem za početak nudi minhenski Bayern, a Bavarci mu nude još jednu vrlo zanimljivu opciju – ogromnu plaću!

Španjolski As piše kako je riječ o iznosu između 6.000.000 i 7.000.000 eura na godinu, puno više od onog što sad zarađuje, a to i činjenica kako bi ostao u Bundesligi gdje već poznaje stadione i jezik su glavni razlozi što je Hakimiju najbliža ova opcija.

Kraljevski klub svjestan je interesa bavarskog giganta, ali Zidane nije spreman popustiti i pristaje na Hakimijev povratak jedino u slučaju da ovaj pristane na status rezerviste pa je, piše As, rastanak najizgledniji scenariji. Real Madrid svjestan je kapitala kojeg ima u Hakimijevim nogama i taj će razlaz dobro naplatiti, a španjolski mediji pišu o iznosu od 60.000.000 eura, što je 6.000.000 više od njegove trenutačne vrijednosti na Transfermarktu.

Borussia Dortmund nadala se kako bi ga mogla zadržati, odnosno potpuno otkupiti njegov ugovor od Kraljevskog kluba, a Marokanac bi pak želio otići na destinaciju na kojoj bi se mogao duže zadržati jer mu je dojadilo stalno se seljakati po Europi...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Bayernnogometni transferiBorussia DortmundReal MadridAchraf Hakimi

Ostale Vijesti