Baturina u maniri oca HNL ikone: Ponovno zabio za pobjedu slovenskog fenjeraša

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.03.20. | 08:18

Otkad je stigao u klub nisu upisali poraz, a on je najzaslužniji za to.

Mladi nogometaš zagrebačkog Dinama, Roko Baturina, ovo proljeće provodi na posudbi u redovima NK Brava. Riječ je o slovenskom klubu koji se grčevito bori za ostanak u prvoligaškom društvu, koje bi mogli izboriti upravo na krilima sina proslavljenog HNL napadača, Mate Baturine.

Naime, otkako je 19-godišnjak stigao u Ljubljanu - do danas pretposljednji Bravo nije izgubio prvenstvenu utakmicu. Ubilježili su dvije pobjede i dva remija, a Roko je danas zabio svoj treći gol i to za pobjedu protiv Domžala, s kojima će voditi borbu (uz Tabor Sežanu) za ostanak u Prvoj slovenskoj ligi.

Poveli su gosti preko Slobodana Vuka (55'), da bi samo tri minute kasnije David Brekalo poravnao na 1:1.

Konačni rezultat u maniri svog oca u 81. minuti postavlja Roko Baturina. Dobio je sjajnu loptu hrvatski U19 reprezentativac, projurio je pored svog čuvara da bi potom varkom 'zavaljao' suparničkog vratara Mulalića i potom poentirao za 2:1.

Podsjetimo, u debiju protiv Tabor Sežane zabio je jedan gol (pobjeda 2:1), kao i u remiju s Celjem tri dana kasnije (2:2). Ako ovako nastavi, Modri bi ga mogli koristiti u seniorskom sastavu već od sljedeće sezone.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Roko BaturinaNK BravoSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti