Action images
Action images

Bašakšehir ošamućen, Neymar i Mbappe 'nabrijani': Parižani petardom poslali goste natrag u Istanbul (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.12.20. | 20:10

Nakon jučerašnje sramote, PSG nije pokazao nimalo empatije prema svojem protivniku

Nogometaši PSG-a nisu pokazali nimalo empatije, baš kao ni suci jučerašnje utakmice simpatije, u utakmici protiv Bašakšehira te su svojeg današnjeg protivnika 'razbili' na svojem Parku Prinčeva rezultatom 5:1.

Utakmica je jučer bila zaustavljena u 15. minuti nakon rasističkog ispada četvrtog suca, a sve to već ste imali prilike čitati na Germanijaku.

Utakmica se odgodila za jedan dan, ali domaćin nije bio poljuljan nikad prije viđenom scenom u Ligi prvaka.

Francuska momčad pobijedila je goste iz Turske, a dva najbolja igrača na terenu bila su ujedno i dva najskuplja igrača na terenu, Neymar i Kylian Mbappe. Brazilac je zabio tri, Francuz dva, dok je za goste počasni pogodak zabio Topal.

Neymar je bio precizan u 21. i 38. minuti, da bi onda konačnih 3:0 u prvih 45. minuta postavio Mbappe u 42. minuti iz kaznenog udarca.

Prvi pogodak Neymara pogledajte OVDJE

Drugi pogodak Neymara pogledajte OVDJE

Treći pogodak na utakmici i prvi pogodak Mbappea pogledajte OVDJE

Nakon pet minuta u drugom poluvremenu, Neymar je zabio svoj treći pogodak na utakmici, a njega pogledajte OVDJE.

Sedam minuta kasnije javljaju se gosti. Topal je bio precizan, a njegov pogodak pogledajte OVDJE

Posljednji pogodak u ovoj utakmici koja će se - ne samo po nogometu - još dugo pamtiti, zabio je Mbappe. Drugi pogodak najskupljeg igrača na svijetu pogledajte OVDJE


Dodajemo za kraj kako je Liverpool na domaćem terenu remizirao sa danskim Midtjylland (1:1). Redsi su poveli preko Salaha već u prvoj minuti, a taj pogodak je ujedno najbrži pogodak Liverpoola u povijesti ovog natjecanja.

Pogodak Salaha pogledajte OVDJE

Domaćin je do poravnanja stigao u 62. minuti preko Scholza, a taj pogodak pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, obje momčadi imale su po jedan poništeni pogodak u ovoj utakmici, s tim da je pogodak Minamina poništen u 90. minuti.

Posljednja utakmica u ranijem terminu bila je ona između Ajaxa i Atalante, a jedini pogodak na utakmici zabio je Muriel u 85. minuti utakmice. Pogodak vrijedan tri boda gostiju pogledajte OVDJE


Tagovi

Paris Saint-GermainPSGLiga prvaka

Ostale Vijesti