MICHAEL REGAN/Action Images
MICHAEL REGAN/Action Images

Barcelona ovog ljeta besplatno dovodi čak pet igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 13:27

Na Camp Nou bi trebao stići trojac iz Premier lige te po jedan igrač iz Bundeslige i Ligue 1, a sve u misiji ostanka Messija.

Pred novim predsjednikom Barcelone je veliki zadatak zadržati glavnu zvijezdu momčadi Lionela Messija, a za to će morati pojačati momčad. No, najveći problem je što klub s Camp Noua ne raspolaže s nekim budžetom pa će se morati orijentirati na igrače bez ugovora.

Nedavno smo pisali kako je dolazak Erica Garcije i Sergia Aguera iz Manchester Cityja praktički gotova stvar, kao i da se pregovori oko dolaska Davida Alabe privode kraju. Četvrti igrač na listi želja katalonskog kluba je Memphis Depay iz Lyona, koji je velika želja trenera Koemana, a također se uklapa u ovoljetnu politiku jer mu ugovor s francuzima istječe na kraju sezone.

Peto ime o kojem se špekulira je veznjak Liverpoola Georginio Wijnaldum za kojeg Španjolski i Otočki mediji pišu kako je njegov dolazak u Barcelonu 95 posto dogovoren, a to je definitivno dobar postotak.

Barcelona bi tako potpuno besplatno, naravno ne računajući plaću, ovoga ljeta trebala dobiti pola momčadi. Ukoliko se potvrde sva ova pojačanja definitivno je jasno kako bi u tom slučaju Laporta odradio svoju zadaću te bi bio na koračić od produženja ugovora s glavnom zvijezdom Lionelom Messijem.


Tagovi

Joan LaportaDavid AlabaGeorginio WijnaldumSergio AgueroEric GarciaMemphis Depay

Ostale Vijesti