Barcelona dovodi dva velika pojačanja!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.17. | 13:27

Katalonci su odlučili uložiti u pojačanja.

Nakon što su objavili povratak Gerarda Deulofeua iz Evertona, u Barceloni su krenuli u potragu za novim pojačanjima. Na radaru su im dva velika pojačanja – Leonardo Bonucci i Dani Ceballos.

Bonucci se posljednjih 12 mjeseci često spominje kao obrambeno pojačanje mnogih europskih velikana. Lani je bio aktualan njegov transfer u Manchester City koji se nije ostvario, ali Pep Guardiola nije odustao od njega, baš kao ni Antonio Conte koji bi ga želio vidjeti u Chelseaju.

No, Bonucci bi mogao završiti u Barceloni. Talijanski Tuttosport donosi kako su Katalonci pokazali interes za 30-godišnjeg stopera te su za njega spremni platiti 70 milijuna eura. Ostaje za vidjeti kako će na to reagirati Juventus. Lani je sam Bonucci prekinuo sva medijska nagađanja objavom kako ostaje u Torinu, ove godine za sada toga nema.

Osim Bonuccija, Barcelona bi u svojim redovima željela vidjeti Danija Ceballosa. Ovaj 20-godišnji veznjak Betisa posljednjih je dana u španjolskim medijima smješten u Real Madrid, ali Katalonci su se odlučili uključiti u utrku za njega.

Ceballos je na netom završenom U21 Prvenstvu Europe proglašen najboljim igračem, a ni Barceloni ni Realu nije problem platiti 15 milijuna eura koliko iznosi njegova odštetna klauzula u Betisu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

transferiBarcelonaprijelazni rokDani CeballosLeonardo Bonucci

Ostale Vijesti