Barca pucala petarde: Maestralna partija Rakitića, prvijenac Suareza na Camp Nou, Messi opet desnom!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.12.14. | 17:56

Barcelona se lakoćom obračunala s Cordobom u 16. kolu Primere, pobijedivši pred svojim navijačima s 5:0.

Ivan Rakitić krenuo je u prvih 11 i već u drugoj minuti sjajnom loptom s očima pronašao Pedra koji je načeo goste. Ubrzo je Suarez iz voleja pucao pored vrata, a u 19. minuti zaprijetila je i Cordoba. Ghilas je nanizao nekoliko braniča Barce, no onda nije uspio naciljati okvir gola.

>> Sele ga na Otok, a on kao da je rođeni Katalonac: Pogledajte Rakitićevu loptu s očima!

U 53. minuti Luis Suarez je krasno reagirao na dodavanje Pedra i postigao svoj prvi pogodak na Camp Nou. Tri minute kasnije u strijelce se zamalo upisao i Rakitić, ali bombu s oko 25 metara zaustavila je vratnica.

Posljednjih deset minuta i sudačka nadoknada donijeli su još tri gola. Najprije je nakon ubačaja Xavija, koji je u 65. minuti zamijenio Rakitića, glavom poentirao Pique, da bi potom dva pogotka zabio Lionel Messi, stigavši tako do brojke od 15 golova u Primeri, deset manje od Cristiana Ronalda. Zanimljivo, oba puta Messi je zabio desnom, pa sada od posljednjih devet zgoditaka čak osam ima slabijom nogom.

Barca je ovom pobjedom došla na bod zaostatka od Real Madrida koji ima utakmicu manje zbog nastupa na Svjetskom klupskom prvenstvu. 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Action Images)


 


Tagovi

BarcelonaLionel MessiIvan RakitićLuis Suarez

Ostale Vijesti