REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Barca napokon uvjerljiva: Levante odlazi s Nou Campa pognute glave (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.09.21. | 18:02

Barcelona prekinula crni niz i napokon pobijedila

Nakon kiše dolazi sunce.

Kada dotakneš dno, možeš krenuti samo prema gore. Takva je trenutno situacija u Barceloni, koja ne pamti krizu ovakvog tipa, pa je teško i naporno ploviti zajedno s Blaugranom pokraj uprave i navijača koji očekuju rezultate i pripadajuće im naslove. Ništa više ništa manje. Ove godine, nakon odlaska Lea Messija, financijski problemi su nagrizli klub, pa je tako Barca danas slabija za odlazak Griezmanna, Messija, Pjanića i Firpa.

Nakon mršavog remija u gostima kod Cadiza, ali i visokog poraza u prvom kolu Lige prvaka, Koemanu se počela tresti stolica na klupi velikana iz Katalonije, no danas je ipak kupljeno malo mira protiv slabašnog Levantea.

Slavila je napokon Barca na svom stadionu bez poteškoća. Stradali su gosti s 3:0, oba gola sup ala u razmaku od par minuta u prvom poluvremenu.

Prvo je u šestoj minuti sigurno jedanaesterac realizirao Depay (sjajan udarac u rašlje pronađite OVDJE) a onda je iz igre pobjedu potvrdio L. De Jong već u 13. minuti susreta. Kako to izgleda, pronađite na OVOM linku.

Barca je napokon izgledala dominantno pod Koemanom, premda je ipak ovdje riječ o momčadi koja ne bi smjela raditi problem momčadi Barcinog kalibra. Do poluvremena je moglo biti 4:0. Pique je bio blizu zgoditka nakon sjajnog ubačaja raspoloženog Depayja, a Nizozemac je i sam mogao riješiti utakmicu tik pred poluvrijeme.

Do kraja utakmice rezultat se još samo jedanput mijenjao. Barca je i u drugom dijelu susreta bila dominantna ekipa s Depayjem u vrhu napada. Nizozemac je promašio veliku šansu za treći gol u 66.minuti, Levante danas nije mogao do zraka, osim u trenucima kada bi Barca malo zakočila tempo. Tako je bilo u samom finišu utakmice, zadnjih dvadeset minuta nismo ispratili jača uzbuđenja na Camp Nou. Ipak, u sudačkoj nadoknadi, Blaugrana diže vodstvo na 3:0 i tako privodi utakmicu kraju uz visoku i uvjerljivu pobjedu, što je baš ono što treba Barceloni u ovakvoj situaciji. Gol Ansu Fatija, Barcinog wunderkida koji ima sve važniju ulogu u ekipi Barcelone pronađite OVDJE.

Spomenimo kako je ranije danas bilo sve samo ne jednosmjerno u toploj Mallorci. Tamo je u goste stigla Ossasuna iz Pamplone. Naš Ante Budimir nije bio u konkurenciji jer je i dalje ozljeđen, no može biti zadovoljan jer je njegova momčad pobijedila rezultatom 3:2. Junak utakmice bio je Javier Martinez koji je zabio gol odluke tik pred sudačku nadoknadu. Nakon mršavog remija Reala, Barca se malo približila svom rivalu, premda će se ono najvažnije odviti tek u drugom dijelu prvenstva

REZULTATI

MALLORCA - OSSASUNA 2:3

BARCELONA - LEVANTE 3:0

REAL SOCIEDAD - ELCHE 1:0

RAYO VALLECANO - CADIZ 3:1



Tagovi

BarcelonaLevanteLa Liga

Ostale Vijesti