Balotelli napušta Bresciju, Raiola već obavio pregovore s novim klubom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 16:23

Ekscentrični Talijan ponovno mijenja klub.

Napadač talijanskog prvoligaša Brescije Mario Baloteli sigurno napušta klub nakon samo jedne sezone, a snažan interes za njegovim je dovođenjem iskazao LA Galaxy, javlja Corriere della Sera.

Balotelli se prošlog ljeta vratio u Serie A iz francuske Ligue 1 i postigao je pet golova u 19 nastupa u ovoj sezoni. Učinak je to koji nije na razini očekivanja od nekadašnje uzdanice Italije, a to se najbolje vidi po plasmanu kluba koji je uvjerljivo posljednji u prvenstvu.

Osim slabih igara, kontroverze i dalje prate nekadašnjeg napadača Milana, Intera Cityja, Liverpoola, Nice i Marseillea, a čini se da će napustiti Lombardiju nakon samo jedne sezone suradnje s Massimom Cellinom.

Corriere della Sera tvrdi da je Balotelijev menadžer Mino Raiola već razgovarao s predstavnicima LA Galaxyja, MLS velikana čiji su dres svojedobno nosili David Beckham, Steven Gerrard i Zlatan Ibrahimović.

Prošlog ljeta Balotelli je bio povezivan i s prelaskom u Brazil, no ipak se odlučio za povratak u domovinu. Spomenuti list tvrdi kako napadač želi raskinuti ugovor što prije, kako bi mogao nesmetano otići preko Bare i tamo nastaviti karijeru.

(foto: Reuters)


Tagovi

LA GalaxyLos Angeles GalaxyMino RaiolaMario Balotelli

Ostale Vijesti