Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bakrar ide u MLS, Istri 1961 odšteta od 1.8 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 19:46

Uskoro se očekuje službena potvrda transfera

Prije svega nekoliko dana Monsef Bakrar bio je na koračić od Dinama. Koliko je transfer bio blizu najbolje sugerira činjenica da je već obavio slikanje s plavim dresom, navijači su osvježavali klupsku web stranicu kako bi dobili službenu potvrdu, ali... negdje je zapelo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A gdje je zapelo, dobili smo potvrdu danas. Naime, Sportske novosti javljaju kako će alžirski napadač karijeru nastaviti u New York Cityju, a Istra 1961 bi na ime odštete trebala dobiti oko 1.8 milijuna eura odštete.

Iako se kao moguće pojačanje New York Cityja FC spominjao Matija Frigan, očigledno je da je Bakrar za Amerikance bio jeftinija i prihvatljivija opcija u ovom trenutku.

Bakrar je prije manje od godinu dana stigao besplatno u Istru 1961, a iako u klubu na njega gledaju kao zamjenu za Antu Ercega, on je sada na pragu da realizira jedan od najvećih transfera u povijesti kluba. Izgleda kako bi službena potvrda trebala doći sljedećeg tjedna, ali, kao što smo vidjeli s Dinamom, valja još malo pričekati prije nego što sve bude 'crno na bijelo'...



Tagovi

Mounsef BakrarIstra 1961New York CityMLS

Ostale Vijesti