Germanijak
Germanijak

Atmosfera na Poljudu podsjetila na doba pandemije: “Tvoja, moja, leđa, ajmo, push, push”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 17:00

Hajduk je kažnjen s dvije utamice pa nije bilo gledatelja u derbiju s Osijekom

Prohodne su bile splitske ulice ove nedjelje, iako je igrao Hajduk u derbiju velike četvorke s Osijekom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No nisu navijači izgubili interes jer je Hajduk izgubio izglede za trofej na dva fronta, nego zato što je kažnjen i morao je igrati pred praznim tribinama.

Sablazno je djelovao Poljud, iako je s razglasa puštana glazba kao da se igra uz prisustvo publike, no na stadionu su bili samo oni koji su morali.

Igrači, stručni stožeri, suci, popratno osoblje, osiguranje, policija i nešto više od dvadeset novinara.

Tišina na koju nismo naviknuli na Poljudu u posljednje vrijeme, djelovalo je kao da se igra u doba pandemije. Mislili smo da je to iza nas što se tiče praznih tribina, no Hajduk je 'fasovao' kaznu od dva susreta zbog ponašanja navijača na utakmici s Dinamom.

Sve se čulo na terenu, od uputa trenera, do komunikacije među igračima - "tvoja, moja, leđa, ajmo" i slične stvari, a za strance "push, push".

Ovo je bila 18. utakmica Hajduka bez publike zbog kazne u HNL-u, prevelika je to brojka zbog grijeha na tribinama i sličnih situacija koje su Bijeli imali u povijesti.

Rekli smo kao u doba pandemije koronavirusa, jedino nisu trebale maske i covid potvrde, tek se trebalo ranije najaviti za akreditaciju.

A stolice koje 'platile' protiv Dinama na sjeveru, još nisu popravljene, ima vremena, jer treba odraditi još jedan susret s Rudešom bez publike.

Bilježimo susret bez publike, nije bilo Torcide na sjever, ali ni Kohorte na jugu.

Kao da se igrala trening utakmica, igračima je falio huk s tribina, nije bilo zvižduka na sporne odluke, pljesaklo se samo s klupe... (dku)



Tagovi

HajdukNK OsijekPoljudKaznaTorcidaKohortaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti