SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Atletico remijem protiv Getafea dao malu nadu Realu i Barceloni

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 22:57

Ni 20 minuta s igračem više nije im bilo dovoljno.

Za kraj dana, ispratili smo završetak subotnjeg djela 27. kola u španjolskoj La Ligi.

Svjedočili smo ranije slavlju Reala nad slabašnim Elcheom zahvaljujući Benzeminim bravurozama, a u međuvremenu su Osasuna i Valladolid remizirali 0:0.

Vodeći Atletico gostovao je kod Getafea, no igrači Diega Simeonea nisu uspjevali slomiti otpor žilavog domaćina te je utakmica završena nepopularnih 0:0.

Prijetila je momčad Argentinca Simeonea - nije da nije. Od 15 upućenih udaraca, sedam je išlo u okvir gola Sorie, dok su domaćini od 11 udaraca imali dva nešto preciznija i koja su zahtjevala Oblakovu intervenciju.

Ni 73% vremena lopte u nogama igrača gostiju nije polučilo niti jedan pogodak, a da stvar bude gora - posljednjih su 20 minuta susreta imali igrača više. Nyom je u 70. minuti susreta zbog naguravanja dobio direktan crveni karton, no ni to na koncu nije pomoglo gostima da zabiju toliko željeni pogodak kojim bi otišli Realu na +8 bodova razlike.

Ovako se igrači Atletica nalaze na +6 te tu još može biti svega, uzmemo li u obzir da je do kraja prvenstva preostalo još desetak kola. Da stvar bude gora, ni Getafe nije 'što je nekad bio', obzirom da se nalaze na tek 15. mjestu La Lige.

Napomenimo i da hrvatski nogometaši, Šime Vrsaljko i Ivo Grbić, nisu nastupili za goste.



Tagovi

Atletico MadridPrimeraGetafe

Ostale Vijesti