Action images
Action images

Atalanta otkinula bod Juventusu u Torinu, Ronaldo promašio jedanaesterac (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.12.20. | 20:27

Pogledajte promašaj Portugalca koji je momčad iz Torina koštao pobjede...

Prvu utakmicu dana u talijanskoj Serie A danas su u Torinu odigrali Juventus i Atalanta. Utakmica je završila rezultatom 1:1 (Chiesa 29', Freuler 57'), a valja naglasiti kako je Juve bio nešto bliže pobjedi, ali je Cristiano Ronaldo promašio kazneni udarac u 61. minuti.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu te su već u samom početku mogli do vodstva. Ronaldo i Morata išli su praktički sami na gostujućeg čuvara mreže Gollinija, ali su se obojica u konačnici spetljala pa je završni pokušaj Morate ispao smiješan.

U jeku napada, domaćin je ipak stigao do vodstva. Chiesa je bio precizan iz daljine, a kako je to napravio aktualni talijanski reprezentativac pogledajte u nastavku teksta.

Pogodak Chiese pogledajte OVDJE

Gosti su potpuno zasluženo stigli do izjednačenja u nastavku. Precizan je bio Freuler koji je prekrasnim udarcem s ruba 16-erca matirao Poljaka na golu Stare dame.

Pogodak Freulera pogledajte OVDJE

Iako su gosti glasno proslavili taj pogodak, svega četiri minute kasnije brzo su utihnuli. Chiesa je pao u kaznenom prostoru, sudac pokazuje na bijelu točku, ali Cristiano Ronaldo nije bio precizan te mu je Gollini ulovio 'živu' loptu.

Promašaj Ronalda pogledajte OVDJE

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a Juventus je sada ostao na trećem mjestu Serie A s 24 osvojena boda u 12 odigranih utakmica, dok Atalanta s utakmicom manje ima šest bodova manje od momčadi iz Torina te se trenutno nalaze na osmom mjestu.


Tagovi

Cristiano RonaldoJuventusFederico Chiesa

Ostale Vijesti