foto: Action Images
foto: Action Images

Aston Villa s igračem manje uvjerljiva protiv Palacea, Fulham i Southampton u ništa

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 18:19

Klub iz Birminghama nastavio je sa sjajnim partijama.

Odigrane su još dvije utakmice 15. kola engleske Premier lige u kojima je Aston Villa pobijedila Crystal Palaca, dok su Fulham i Southampton pdojelili bodove.

Aston Villa je na svom Villa Parku slavila protiv Crystal Palacea rezultatom 3:0.

Utakmica bi otišla u potpuno drugom smjeru da je Zaha u prvoj minuti zabio priliku koja mu se otvorila. Kazna je usljedila već u 5. minuti kad je Traore naletio na odbijanac i pospremio ga u mrežu za 1:0.

Villa je u 17. minuti mogla dpo povećanja vodstva, no Traore nakon sjajnog driblinga pogađa vratnicu. Samo četiri minute kasnije Grealish upropaštava solidnu šansu, njegov udarac završio je u naručju Guite.

Gosti se ponovno bude u 24. minuti,van  Aanholt je pao u kaznenom prostoru, no sudac Taylor samo odmahuje rukom. No, nakon poziva iz VAR sobe odlazi provjeriti situaciju, ali ostaje kod svoje prve odluke.

U samom smiraju prvog sijela Villa ostaje s igračem manje, Mings je nakon zakašnjelog starta zaradio drugi žuti karton te je tako ostavio svoju momčad na cjedilu cijelo drugo poluvrijeme.

No, igrač više gostima nije donio puno jer je Villa u 66. minuti stigla do povećanja vodstva. Ponovno su domaćini pokazali sjajno snalaženje u kaznenom prostoru, a ovoga puta odbijanac je u mrežu pospremio Hause te zabio za 2:0.

Do kraja susreta Aston Villa je stigla i do trećeg gola, El-Ghazi je u 76. minuti primio precizan pas i zabio u lijeve rašlje za konačnih 3:0.

Fulham i Southampton su na Craven Cottageu podijelili bodove odigravši nepopularnih 0:0.


Tagovi

Boxing day

Ostale Vijesti