Action Images
Action Images

Arteta: Uništit ću igrača preko kojeg su curile informacije u medije

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 14:07

Raspad sistema u Arsenalu.

Sredinom studenog došlo je do fizičkog obračuna među dva igrača Arsenala na treningu.

David Luiz, iziritiran pregrubim startom veznjaka Danija Ceballosa, potpuno je izgubio kontrolu i udario suigrača u lice, točnije u nos. Španjolac se srušio na pod, a potekla mu je i krv.

Ceballos se ustao i bio spreman uzvratiti, no suigrači i osoblje ispriječili su se dvama igračima u daljnjoj eskalaciji sukoba. Dvojac je otjeran s treninga, dok je većina suigrača ostala.

Trener Mikel Arteta je prvom prilikom ostavio dva igrača da u privatnosti četiri zida izglade situaciju, što se na posljetku i dogodilo. Dani Ceballos već je bio sudionikom sukoba i prethodno ovome, uključujući manji sa Eddiejem Nketiahom.

No kako najnovije informacije otočkih medija odaju, Arteta je svojim igračima, na izvanrednom sastanku kojeg je organizirao za ove potrebe, poručio da će ''uništiti igrača preko kojeg su informacije procurile u medije'', bijesan zbog činjenice da je ovaj incident danima punio novinske stupce.

Prvi stručnjak Topnika pod velikim je pritiskom povodom zadnjeg poraza od Burnleya, a jasno je da je momčad u rezultatskoj krizi. Špekulira se i s tim da je izgubio dosta autoriteta u svlačionici te da bi mu posao mogao biti ugrožen ukoliko se rezultati u skorije vrijeme ne poprave.

Također, navodi se kako je Španjolac odlučan da sazna tko je ''cinkao'' medijima i proslijedio informaciju o sukobu njegova dva igrača.

Arsenal je trenutno katastrofalan 15. na ljestvici Premiershipa, a nismo sigurni koliko su ovakve prijetnje, upućene prema nikom drugom doli njegovim vlastitim igračima, plodonosne na putu prema rezultatskom oporavku.


Tagovi

Mikel ArtetaDavid LuizDani Ceballos

Ostale Vijesti