Arsenal jednogodišnju posudbu platio 17 milijuna eura, bez opcije otkupa!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.07.19. | 19:01

Nesposobnost ili dobar potez?

Arsenal je jučer potvrdio dolazak velikog pojačanja, ali samo na jednogodišnju posudbu.

Dani Ceballos će zasigurno biti pojačanje za Topnike, ali navijači kluba su se prenerazili kada su saznali detalje ovog mega posla. Naime, na Emiratesu nisu željeli otkriti uvjete posudbe mladog Španjolskog reprezentativca, ali u današnje vrijeme je gotovo nemoguće čuvati tajnu. Arsenal je dobio mladu zvijezdu, ali se postavlja pitanje na koliko dugo.

Naime, u javnost je procurila informacija da je Arsenal doveo Ceballosa na jednogodišnju posudbu za čak 17 milijuna eura, a da pri tom nisu ugovorom osigurali mogućnost otkupa igrača. Međutim, također je procurila informacija da su se klubovi usmeno dogovorili, ali ukoliko se Španjolac iskaže na Emiratesu, cijena će mu vrtoglavo narasti, što je i razmišljanje Perezovih bliskih suradnika, koji su savjetovali predsjednika Reala na ovakav potez pa je teško za vjerovati da će se Los Blancosi sjećati dogovora.

Postavlja se pitanje koliko je ovo dobar posao za Arsenal i dali su samo poligon za napredovanje tuđih igrača, što još k tome plaćaju ogromnim novcem.

Odgovor na ovo pitanje ćemo dobiti na kraju sezone, a do tad ćemo se čuditi i pomalo sumnjati u sposobnost uprave Arsenala.

(foto: Twitter Arsenal)

 


Tagovi

Dani Ceballostransferi

Ostale Vijesti