Arsenal dogovorio dolazak dva besplatna pojačanja, jedan je iz Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.04.20. | 10:21

Arteta će dobiti dva nova imena u svlačionici.

Arsenalovi navijači bi se mogli radovati ovog ljeta jer bi prema informacijama iz europskih medija ovog ljeta trebali dovesti minimalno dva pojačanja i to besplatno.

Kako prenosi novinar uglednog španjolskog lista El Confidencial, Kike Marin, u London vrlo vjerojatno neće stići Thomas Partey. Madridski Atletico mu nudi novi, podebljani ugovor te će prema svemu sudeći ganski veznjak ostati na Wandi Metropolitano, a Gunnersi, uopće nisu ni poslali ponudu od 50 milijuna eura.

Međutim, iako prema svemu sudeći neće doći Partey, trebala bi doći druga dva imena. Martin je potvrdio kako je riječ o igračima čiji ugovor s aktualnim klubovima istječu ovog ljeta, što znači da za njih neće morati platiti odštetu.

Za jednog se još nagađa tko bi mogao biti, spominju se imena poput Williana i Kurzawe, a drugo ime je praktički poznato.

Riječ je o Ryanu Fraseru, škotskom krilnom veznjaku koji je prije dva mjeseca napunio 26 godina. Ove je sezone u velikom padu skupa sa cijelom momčadi Bournemoutha, koja se nalazi u zoni ispadanja (18. mjesto) te je i njegov individualni učinak za zaborav.

Ove je sezone upisao tek gol i četiri asistencije, dok je lani bio fantastičan sa sedam golova i 14 asistencija.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ryan FraserMikel Arteta

Ostale Vijesti