REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Ancelotti uoči derbija: "Boli me što moram ostaviti Modrića ili Kroosa na klupi"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.09.23. | 14:22

Veliki gradski derbi na rasporedu je sutra u 21 sat.

Sutra (nedjelja, 24. rujna, 21.00) nas očekuje veliki gradski derbi u španjolskom prvenstvu. Atletico će u madridskom obračunu ugostiti Real. Kraljevski klub u sjajnoj je formi na početku sezone te su u prvih pet kola upisali pet pobjeda i jedina su stopostotna momčad La Lige. Tome su dodali pobjedu na startu grupne faze Lige prvaka, kada su kasnim pogotkom Judea Bellinghama pobijedili Union Berlin.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Uoči sutrašnjeg dvoboja, trener momčadi Carlo Ancelotti najavio je derbi na konferenciji za medije.

"Madridski derbi je uvijek posebna utakmica. Dosta je kvalitete u obje momčadi. Preferiram li ovaj derbi ili El Clasico? Volim igrati oba, nema neke razlike", rekao je don Carlo.

Što se zdravstvenog stanja tiče, najavio je povratak Vinicius Juniora.

"Vinicius će biti u momčadi. Ne znam još uvijek hoće li početi utakmicu. Spreman je 100 posto, ali vidjet ćemo sutra. Jude Bellingham je također spreman i igrat će. Ne bih plakao i da ne igra."

Velika je konkurencija u veznom redu Realove momčadi, gdje svoje minute traži i Luka Modrić. Iza kapetana hrvatske reprezentacije je odličan dvoboj protiv Union Berlina.

"Boli me što moram ostaviti Kroosa ili Modrića na klupi. Uvijek je teško ostaviti igrača na klupi. Imamo žestoku konkurenciju u sredini. Kad zamijenim igrača usred utakmice, vidim da je tužan onaj koji izlazi, a sretan onaj koji ulazi. Igrač koji izlazi možda misli da ga mijenjam jer ne igra dobro. Ali to nije tako i ne moraju biti tužni ako umjesto njih ulazi igrač koji je jako kvalitetan", zaključio je Ancelotti. (I.M.)



Tagovi

La LigaReal MadridCarlo AncelottiLuka ModrićJude BellinghamVinicius Junior

Ostale Vijesti