Ancelotti odlučio: Odegaard i novi madridski 'Raul' spremni!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.04.15. | 19:33

Carlo Ancelotti je za večerašnji susret protiv Almerije pripremio dosta izmjenjeniji sastav, a svoje su mjestu u prvih 11 pronašli Keylor Navas, Alvaro Arbeloa, Illaramendi i Jese Rodriguez.

Dakako, ponovno će u samom vrhu napada biti preporođeni Meksikanac Javier Hernandez, ali ono što najviše iskače jesu imena dvojice mladih 'Galacticosa' koji će svoju priliku čekati s klupe za pričuve.

Sastav Reala: Navas - Arbeloa, Varane, Pepe, Coentrao - Illarra, James, Kroos - Jese, Chicharito, C. Ronaldo

O Martinu Odegarrdu je već nebrojeno puta sve rečeno, a očekuje se kako bi večeras trebao upisati svoj debi u dresu madridskog kluba u Primeri. Osim mladog Norvežanina, tu je i 18-godišnja senzacije iz Realove škole Borja Mayoral.

Riječ je o istinskom dijamantu 'Kraljeva' koji u mlađim kategorijama bilježi brojke dostojne Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Ove je sezone zabio 48 pogodaka u juniorskoj A ligi, ali i u juniorskoj Ligi prvaka. Dakako, to je odmah prepoznao i Carlo Ancelotti koji je za njegovo ime čuo još i prošle sezone kada je ovaj 181 cm visoki napadač upisao više od 50 golova.

Mayoral je odradio i par treninga s prvom momčadi koju vodi Carlo Ancelotti, a odmah se i proslavio napravivši 'tunel' mnogo iskusnijem Toniju Kroosu za što je dobio i veliki aplauz. Taj trenutak pogledajte OVDJE.

(Foto: Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Real MadridAlmeriaBorja MayoralPrimera

Ostale Vijesti