REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Ancelotti: Modrić će završiti karijeru u Real Madridu, uspoređujem ga s Paolom Maldinijem

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.04.22. | 14:07

Luka Modrić još uvijek nije produžio ugovor s Real Madridom.

Prošla je sredina travnja, a Luka Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madridom. Iako u produženje vjernosti s Kraljevskim klubom nitko ne sumnja, sama činjenica da će Modrić za dva i pol mjeseca postati slobodni igrač garancija je brojnih špekulacija koje se odnose na njegovu budućnost. Pričalo se kako ga u svoje redove želi dovesti Pep Guardiola, a onda ga poslati u 'franšizni' New York City u kojem bi hrvatski reprezentativac završio karijeru. Potom se spominjao interes Juventusa i lukrativna ponuda iz Katara.

Modrić je, sa 36 na leđima, i dalje jedan od najboljih igrača svijeta, što iz tjedna u tjedan potvrđuje ove sezone. Svijet mu se još uvijek divi za onu 'asistenciju' koju je prodao Chelseaju i izborio produžetke, posljedično i plasman u polufinale Lige prvaka.

Ali, novi ugovor s Realom još nije potpisan. Posljednje glasine govore o tome da se klub i igrač nisu mogli usuglasiti oko visine primanja. Međutim, Carlo Ancelotti, koji ne skriva oduševljenje hrvatskim reprezentativcem, dao je rezolutnu izjavu:

"Luka Modrić će završiti karijeru u Real Madridu. Ne znam kada će to biti, ali takav scenarij žele i klub i igrač. Modrić neće imati problema s produženjem novog ugovora. Ja bih ga usporedio s Paolom Maldinijem", rekao je talijanski strateg.

Iako sumnjamo da takvi postoje, oni koji možda ne znaju, Paolo Maldini je jedan od najboljih braniča svih vremena koji je cijelu svoju karijeru (25 godina, 647 utakmica) odigrao u dresu Milana. Profesionalno je igrao do 41 godine, a s 39 godina je osvojio posljednju (od ukupno pet) Liga prvaka s Milanom.

Modrić će u rujnu napuniti 37 godina, a idući rođendan će, čini se, dočekati kao igrač Real Madrida.


Tagovi

Real MadridLuka ModrićCarlo AncelottiPaolo Maldini

Ostale Vijesti