Action Images/Molly Darlington
Action Images/Molly Darlington

Alen Halilović zabio, Pandur obranio kazneni udarac, Stipe Radić ‘tukao’ u pobjedi nad kultnim londonskim klubom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.07.23. | 16:56

Riječ je o prijateljskoj utakmici u Londonu

Hrvatski nogometaš Alen Halilović zabio je gol, a vratar Ivor Pandur obranio jedanaesterac u pobjedi nizemskog prvoligaša Fortune Sittard 2-1 nad engleskim drugoligašem Millwallom, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Londonu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Millwall je poveo u 23. minuti golom Toma Bradshawa, a izjednačio je Halilović u 45. minuti sjajno pogodivši – u svom stilu - s ruba kaznenog prostora u suprotni gornji kut domaćeg vratara.

Engleski sastav je u 52. minuti imao priliku za novo vodstvo, ali je hrvatski vratar Ivor Pandur obranio kazneni udarac Kevina Nisbeta. Pobjedu gostima donio je Tijani Noslin u 73. minuti.

Halilović je izašao iz igre u 61. minuti, a za nizozemski sastav igrao je od 62. minute i Stipe Radić.

Halilović je prije dvanaest dana potpisao ugovor s Fortunom gdje je stigao kao slobodan igrač. Prethodni angažman imao je u hrvatskom prvoligašu Rijeci iz koje je otišao u siječnju.

Prošli tjedan je nastupio za Fortunu, također u pripremnoj utakmici protiv nizozemske momčadi VVCS. Ušao je u 46.minuti pri rezultatu 0-3 pa dvjema asistencijama pridonio preokretu i pobjedi od 4-3.

Momčad iz grada Sittarda, na istoku zemlje, prvenstvo će početi 13. kolovoza gostovanjem kod aktualnog prvaka Feyenoorda.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina, G)


Tagovi

Alen HalilovićIvor PandurStipe RadićFortuna SittardMillwallPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti