Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Alen Halilović riješio pitanje klupske sudbine - vraća se u Španjolsku

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 15:25

Kako ističe njemačka inačica Transfermarkta, Halilović još nije službeno potpisao ugovor, ali ima usmeni dogovor sa španjolskim klubom

Izgleda kako je Alen Halilović konačno pronašao svoje mjesto pod nogometnim suncem – prema informacijama Transfermarkta, 27-godišnjak je postao novi igrač španjolskog drugoligaša Eldensea.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako ističe njemačka inačica stranice zadužene za transfere, Halilović još nije službeno potpisao ugovor, ali ima usmeni dogovor sa španjolskim klubom, a navodno se radi o jednogodišnjem ugovoru s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Hrvatski ofenzivac je tako riješio pitanje klupske budućnosti nakon što je u siječnju raskinuo s Rijekom, a onda mu je nakon toga i propao transfer u Aris jer, što se Grka tiče, nisu bili oduševljeni što nije baš brojao kalorije pa su mu se nakon odrađenog liječničkog pregleda zahvalili, dok je Alen pojasnio kako Grci nisu ispoštovali inicijalni dogovor što se financija tiče.

Inače, Eldense je prošle godine izborio promociju u drugi rang španjolskog nogometa, a trenutna vrijednost kluba procijenjena je na 3,45 milijuna eura. Prema trenutnom „izvodu“ igrača koji stanuju u klubu, Halilović će biti prvi stranac u momčadi, iako bi se to moglo promijeniti do kraja prijelaznog roka. Trener Eldensea je 44-godišnji Španjolac Fernando Estevez koji je u karijeri uglavnom vodio niželigaške španjolske klubove.

Halilović prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura i prema tome je jedan od najskupljih igrača u novom klubu. Skuplji od njega je jedino 26-godišnji napadač Mario Soberon koji vrijedi 350 tisuća eura. Kada i službeno stavi potpis na ugovor s novim klubom, Haliloviću će to biti 12. klub u nogometnoj karijeri. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Alen HalilovićEldenseLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti