Foto: gazzetta.gr
Foto: gazzetta.gr

Alen Halilović nije dugo bio na 'burzi', već je pozirao sa šalom novog kluba (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.23. | 13:43

Uhvaćen je u zračnoj luci.

Jučer je Alen Halilović i službeno raskinuo ugovor s Rijekom, a već danas je pronašao novog poslodavca. Riječ je o grčkom Arisu, što ste već mogli pročitati na Germanijaku, a iako još uvijek nije stigla službena potvrda, Alen je već pozirao sa šalom novog kluba u Grčkoj pa je tako njegovo predstavljanje u novom klubu samo stvar formalnosti.

Alen Halilović je prije dolaska u Rijeku, gdje ni u kojem slučaju nije opravdao očekivanja i povjerenje klupskih čelnika, igrao za čak 10 različitih klubova. Na Kvarneru se zadržao manje od pola godine, jedini pogodak u 11 nastupa u bijelom dresu postigao je u pobjedi protiv Gorice s bijele točke, a iz kluba je otišao nakon što je glavni trener Sergej Jakirović procijenio kako nije na adekvatnoj razini fizičke pripremljenosti kako bi pomogao njegovoj momčadi u drugom dijelu sezone.

Bivši hrvatski reprezentativac (10 nastupa) je svojevremeno bio član Barcelone, HSV-a i Milana, a Aris će mu biti 12. klub u karijeri. Riječ je o trenutno petoplasiranoj momčadi tamošnjeg prvenstva koju vodi poznati engleski strateg Alan Pardew, a dvojica najpoznatijih pojedinaca momčadi su Gervinho i Andre Gray. (I.A.S.)

Foto: gazzetta.grFoto: gazzetta.gr




Tagovi

Alen HalilovićHNK RijekaRijekaAris

Ostale Vijesti