Albanci bez bijele zastave: Imamo svoje šanse

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.08.15. | 22:08

Nogometaši albanskog Skenderbeua doputovali su u Zagreb na sutrašnju uzvratnu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka.

Albanski prvak je u srijedu pred domaćim navijačima u prvom susretu play-offa izgubio 2:1 od hrvatskog prvaka, ali ne gubi nadu u preokret. Trener Skenderbeua Mirel Josa je poručio kako imaju snage za iznenađenje te kako vjeruju da mogu izboriti mjesto u skupinama najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, što bi bio povijesni uspjeh nekog albanskog kluba.

Dinamov trener Zoran Mamić je ranije danas izjavio kako su šanse u sutrašnjoj utakmici podjednake, 50-50, a s time se složio i trener gostujućeg sastava.

I ja bih tako rekao da sam na njegovom mjestu. Dinamo je slavio u prvoj utakmici na našem terenu, ali smatram da mi u Zagrebu imamo svoje šanse“, kazao je Josa, dodajući kako su ga se u modrim redovima najviše dojmili Soudani, Machado, Pinto te Pjaca.

U lov na iznenađenje protiv Dinama sutra će nekadašnji igrač Rijeke i Kamen Ingrada, Bledi Shkembi, koji je ujedno kapetan Skenderbeua i koji je zabio pogodak za vodstvo u prvom susretu u Albaniji u 37. minuti iz slobodnog udarca.

Mi u Albaniji jako respektiramo hrvatski nogomet. Obožavamo Hrvate i Hrvati i Albanci oduvijek se vole. Bit će teško na Maksimiru, ali s Rijekom sam jednom ovdje slavio protiv Dinama s 3:1, tako da ne bi bilo prvi put“, istaknuo je Shkembi.

Uzvratna utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka između Dinama i Skenderbeua igra se sutra na Maksimiru s početkom u 20:45.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Bledi ShkembiMirel JosaDinamo ZagrebLiga prvakaSkenderbeu

Ostale Vijesti