Aktualni reprezentativac Palestine karijeru nastavlja u hrvatskom trećeligašu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.02.20. | 15:58

Egzotično pojačanje u napadu za Zorana Bogolina

Ovaj Palestinac ima 25 godina, 17 puta nastupio je za najbolju reprezentaciju svoje države, triput je bio strijelac za reprezentaciju koja se nalazi na 106. mjestu u poretku FIFA-e.

Batran je igrao u Palestini, Egiptu i Jordanu, želi se oprobati u europskom nogometu, a u Opatiju je došao preko riječko-grobničke veze.

Zanimljivo, iako je Opatija bila blizu toga da u svoje redove dodvede Dražena Pilčića, napadača Grobničana koji ima iskustvo igranja u HNL-u (Rijeka), Batran se pokazao kao jeftinija, a i marketinški zanimljivija opcija.

Iako u ovom trenutku nemaju dovoljno kvalitetnu infrastrukturu da bi u skorijoj budućnosti igrali drugu ligu u Opatiji, klub koji je nedavno proslavio svoj stoti rođendan prijavio je kultnu Kantridu kao svoj stadion na kojem bi igrali svoje domaće utakmice ukoliko na kraju sezone izbore 2.HNL.

Opatija je u ovom trenutku vodeća momčad 3.HNL Zapad, a od drugoplasiranog Grobničana, koji nema ambiciju za ulaskom u ligu više, imaju šest bodova viška.

Batran je prethodno igrao nogomet u Palestini i Egiptu, a osim mjesta središnjeg napadača dobro se snalazi i na poziciji desnog krila.

Za kraj dodajemo kako će se za mjesto u vrhu napada boriti s Antonijom Pejanovićem i Baltazarom Bogolinom, a 25-godišnjak iz Palestine svoj debi trebao bi imati posljednjeg dana veljače kada Opatija na domaćem terenu dočekuje Krk.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zimski prijelazni roktransferiZoran BogolinNK OpatijaIslam Batran

Ostale Vijesti