REUTERS/Tim Keeton
REUTERS/Tim Keeton

Aguero se sastaje s Barcelonom, sve je bliže prelasku na Camp Nou

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.04.21. | 18:24

Žele ga još tri kluba

 

Legendarni argentinski napadač Sergio Aguero sve je bliže odlasku u Barcelonu nakon što mu istekne ugovor s Manchester Cityjem. Od ljeta je slobodan igrač i trenutno je u potrazi za novim klubom, a u kontekstu Barcelone spominjao se u vrijeme predsjedničkih izbora u Barceloni kada je Joan Laporta obećavao njegov dolazak s obzirom da su Aguero i Lionel Messi veliki prijatelji, a tako želi osigurati ostanak velikog Argentinca.


Kako javljaju španjolski mediji Aguerov agent je trenutno u Barceloni gdje pregovara s klubom o prelasku napdača na Camp Nou. Osim Barcelone za dovođenje Aguera zainteresirani su Juventus i Chelsea, a spominjao se i PSG.

Kun Aguero je na Etihad stigao u ljeto 2011. godine, a za Građane je do sad upisao 384 utakmice i zabio 257 golova s čime se upisao u klupske almanahe kao najbolji strijelac u povijesti srušivši 78-godišnji rekord Erica Brooka. Rekorder je lige s 12 hat-trickova te će zasigurno ostati upamćen kao jedan od najboljih strijelaca i stranaca na Otoku. S klubom je osvojio četiri Premier lige, pet Liga kupova, tri Super kupa te FA Kup. Aguero je karijeru započeo u Independienteu, od kud u ljeto 2006. godine za 21,7 milijuna eura prelazi u Atletico Madrid. U glavnom gradu Španjolske se zadržao pet sezona prije nego što je za 40 milijuna eura pojačao Manchester City.


Tagovi

Sergio AgueroBarcelona

Ostale Vijesti