REUTERS/Ammar Awad
REUTERS/Ammar Awad

Aguero: Nisam mogao vjerovati kad sam saznao da Messi odlazi, bio je napola isključen

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 15:54

Leo je bio jedan od razloga zbog kojih je Kun stigao u Kataloniju

Legendarni argentinski napadač Sergio Aguero ovog je ljeta nakon 10 godina napustio redove Manchester Cityja i preselio u Barcelonu. Iskusni 33-godišnjak dosad je bio izvan pogona zbog ozljede, ali se sada oporavio i jučer u prijateljskoj utakmici protiv Cornelle, koja je završila 2:2., zabio svoj prvi pogodak u dresu novog kluba.

Popularni Kun sada je dao intervju za španjolski El Pais, u kojem je između ostalog, naravno, govorio i o Leu Messiju. Ponajbolji igrač svijeta, danas član PSG-a, bio je jedan od razloga zašto je potpisao s Blaugranom. Aguero, međutim, ne žali je završio na Nou Campu usprkos Messijevom odlasku.

“Ne, budimo iskreni. Koji igrač ne želi biti u Barci? Rekao bih da bi većina nogometaša voljela nositi ovaj dres, bez obzira na to koliko je Barca dobra ili loša. Došao sam s očekivanjem da ću igrati s Leom i da će se sastaviti dobra momčad, što je klub i pokušavao učiniti. Kad su me nazvali, pomislio sam: Nije me briga koliko će me platiti. Osjećam se dobro i pomoći ću ekipi koliko mogu”, objašnjava Aguero.

Messijev je odlazak, kaže, za njega bio težak trenutak.

“Bio je to trenutak šoka. Kad sam saznao, nisam mogao vjerovati. Te subote otišao sam ga vidjeti u njegovu kuću. Vidio sam da je bio napola isključen i pokušao sam mu odvratiti pažnju. Pokušao sam ga natjerati da zaboravi što se događa”, zaključio je Aguero.



Tagovi

ŠpanjolskaBarcelonaSergio AgueroLionel Messi

Ostale Vijesti