REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Ademi: "Napravili smo pogreške koje nismo smjeli", Mišić: "Dok god se igra mi se nadamo"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.10.22. | 22:55

"Dat ćemo sve od sebe u Londonu"

"Napravili smo neke greške koje nismo smjeli. Imamo još jednu utakmicu, dat ćemo sve od sebe", rekao je Arijan Ademi nakon Dinamovog poraza protiv Milana 4:0 na Maksimiru koja ga sve više odmiče od prezimljavanja u Europi.

"Pokazali su da su bolji, žao nam je zbog navijača, koji su bili fantastični. Da, drugi gol je prelomio utakmicu. U Milanu smo se skoro i vratili, ali tu smo napravili greške koje nismo smjeli. Imamo još jednu utakmicu, nadamo se čudu u Londonu. Nema se što drugo reći, zaslužena pobjeda Milana iako smo prvih 30 minuta bili jako dobri imali neke šanse koje nismo iskoristili. Oni su preuzeli incijativu i pokazali moć. Rezultat nije realno stanje stvari, ali danas su ga zaslužili."

Može se još sve promijeniti?

“Sigurno da nada posotiji i dalje. Ići ćemo na pobjedu u Londonu i probat ćemo tamo napraviti čudo. Probat ćemo biti dobri kao u prvoj utakmici. Greške kakve su nam se danas dešavale ne praštaju se u Ligi prvaka.”

Nakon kapetana Ademija, svoje viđenje utakmice dao je i Josip Mišić:

"Možda malo previsoka pobjeda njihova s obzirom da smo u početku izgledali dosta dobro, onda ta dva gola, drugo poluvrijeme dosta loše. Igrali smo naprijed, nazad, previše trke... I eto."

Što je pošlo po zlu?

"Izlazili smo dosta dobro, s bokovima prema naprijed, s centaršutom pokušali nešto napraviti, nismo uspjeli, a onda su oni ubacili u brzinu više."

Nije još sve izgubljeno...

"Dok god se igra, mi se nadamo, dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti", dodao je Dinamov veznjak pa potom sve detaljnije elaborirao:

“Nije ugodno primiti četiri gola na Maksimiru s obzirom da smo u prvom dijelu dobro izgledali. Gol je visio u zraku, publika nas je nosila, ali nismo uspjeli. Šteta. Da, dat ćemo sve od sebe protiv Chelseaja, top ekipe. Neće biti lako, možda oni dignu ručnu pa će nam biti lakše. Opet, to su top igrači, bit će teško", poručio je Mišić koji ističe kako je momčad umorna i kako ih čeka težak raspored, ali i kako ovaj poraz ne bi trebao poremetiti momčad uoči Osijeka.

“Igramo svaka tri-četiri dana, jedva se uspijevamo odmoriti i regenerirati. Možda je najviše kriv umor. Imamo još 20-ak dana. Moramo stisnuti i ostvariti najbolje rezultate. Milan igra specifično, Leao, Giroud i Rebić se uopće ne vraćaju u obrani. Kada izbiju loptu, ona ide njima u noge, a mi trčimo unatrag. Bilo je dosta teško. Moramo gurati u HNL-u. Ovaj poraz ne bi trebao utjecati na naš ogled protiv Osijeka”, zaključio je defenzivni veznjak Dinama.

Liga prvaka, 5. kolo

Utorak, 25. listopada

Skupina E

RB Salzburg – Chelsea 1:2

Dinamo – Milan 0:4



Tagovi

Liga prvakaDinamo ZagrebMilan

Ostale Vijesti