Ademi, Dilaver i Theophile spremni za Šahtar, ali dvojica otpadaju (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.11.19. | 09:29

Dinamo će na uskoro rasprodanom Maksimiru igrati utakmicu četvrtog kola Lige prvaka u srijedu.

Nakon što su uspješno apsolvirali još jednog protivnika u 14. kolu Prve hrvatske nogometne lige, zaprešićki Inter (1-0), nogometaši Dinama okreću se Ligi prvaka. Modre u srijedu očekuje vjerojatno ključni dvoboj grupne faze koji bi uvelike mogao odrediti potencijalni plasman u knock-out fazu ovog natjecanja.

Momčad Nenada Bjelice izjednačena je bodovno u grupi sa Šahtarom iz Donjecka i ima četiri boda više od Atalante. Proljeće je jako blizu, ali proljeće u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju mora se izboriti u preostala tri ogleda, a pobjeda nad Šahtarom u srijedu bila bi ogroman korak u tom smjeru.

Dobra vijest za Osječanina na klupi zagrebačke momčadi jest to što će za utakmicu biti spremni Arijan Ademi, Emir Dilaver i Theophile-Catherine, ali dva igrača ipak neće biti spremna za taj dvoboj, prenose Sportske novosti.

Već otprije je poznato da zbog ozljede gležnja za utakmicu s Ukrajincima neće biti spreman Amer Gojak, a vrlo je upitan i nastup Marija Gavranovića. Švicarski napadač nije dovoljno zaliječio ozljedu, a umjesto njega, Brunu Petkovića je u sinoćnjem dvoboju protiv Diva iz predgrađa zamijenio mladi Leon Šipoš kojemu su to bile prve minute u Prvoj HNL (prvijenac za pobjedu zabio je 17-godišnji Joško Gvardiol).

Karte za utakmicu protiv Šahtara gotovo su u potpunosti rasprodane. Ostale su još samo one za tribinu Sjever gore, a očekuje se da bi se i one mogle danas rasprodati.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Mario GavranovićAmer GojakKevin Theophile-CatherineEmir DilaverArijan Ademi

Ostale Vijesti