Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Adam Gyurcso ima novi klub, igrat će na Cipru

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 21:25

Nakon odlaska iz Osijeka bio je u potrazi na novim angažmanom

Još u petom mjesecu znalo se da Adam Gyurcso neće ostati u Osijeku nakon što je Dalmaciju zamijenio Slavonijom u veljači ove godine.

Mađar je u Hajduku pokazivao povremene bljeskove dobre forme i činio se na momente kao pravo pojačanje. Odradio je iz Hajduka i dobru posudu u Akademiji Puškaš pretprošle sezone osvojivši treće mjesto i nadali su se u Hajduku da će nastaviti isto i u Splitu.

Međutim, nedostatak kontinuiteta presudio je da na zimu preseli bliže domovini. Stigao je u Osijek krajem zimskog prijelaznog roka, ali ni tamo se nije nametnuo u sastavu Nenada Bjelice.

Stoga je odlučio pronaći novi angažman, a u jednom intervju je rekao da se ne želi vraćati u HNL.

„Nikad ne reci nikad, ali sada mislim da je malo vjerojatno da ću ikad igrati nogomet u Hrvatskoj. Vratit ću se najviše ako budem morao rješavati neke službene stvari“, rekao je nedavno Mađar.


I ostvario je rečeno. Gyurcso je potpisao danas ugovor s ciparskim prvoligašem AEK-om Larancom, a tamo će igrati u ligi s prijateljem iz Hajduka Basselom Jradijem koji igra za Apollon.

30-godišnji Mađar igrap je još u karijeri za Videoton, Kesckemeti i Pogon Szczecin, a za mađarsku 'laku konjicu' ima upisanih 20 nastupa i tri zgoditka.


Tagovi

AEK LarnacaAdam GyurcsoOsijekHajduk

Ostale Vijesti