REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Smith u 13 minuta ubaicio 12 koševa u pobjedi Virtusa

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.10.23. | 23:27

Smith je imao i tri skoka te jednu asistenciju.

Košarkaši bolonjskog Virtusa slavili su s uvjerljivih 83-59 na gostovanju kod Monaca, u utakmici 2. kola osnovnog dijela natjecanja u Euroligi, a hrvatski reprezentativac Jaleen Smith je u pobjedi sudjelovao s 12 koševa za nešto više od 13 minuta u kojima je bio na parketu.

Smith je imao i tri skoka te jednu asistenciju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelce Virtusa predvodio je Danac Gabriel Lundberg s 14 koševa, Marco Belinelli je ubacio 13, a Tornike Šengelia 12 poena. Kod Monaca je jedini s dvoznamenkastim učinkom bio Amerikanac Mike James koji je postigao 14 koševa.

Žalgiris je u Kaunasu svladao beogradsku Crvenu zvezdu sa 79-74, a prvo ime dvoboja bio je Latvijac Roands Šmits s 18 poena i sedam skokova. Goste je predvodio Luka Mitrović sa 16 koševa i osam skokova.

Barcelona je svladala Olympiacos sa 77-68 na gostovanju u Pireju, a najzaslužniji za pobjedu Katalonaca bili su Argentinac Nicolas Laprovittola sa 17 koševa i sedam asistencija te Alex Abrines sa 16 poena. Thomas Walkup je sa 14 koševa bio najbolji strijelac domaće momčadi.

U napetoj završnici u Valenciji istoimeni domaćin je svladao istanbulski Fenerbahče sa 77-74. Španjolska momčad je provela u vodstvu veći dio utakmice, ali gosti su pet sekundi prije kraja dobili priliku barem izboriti produžetak. No, Scottie Wilbekin je kod 75-73 za Valenciju pogodio prvo od dva slobodna bacanja, da bi na suprotnoj strani Semi Ojeleye pogodio oba i postavio konačnih 77-74.

Strijelce domaće momčadi predvodio je Brandon Davies s 18 koševa, a Tayler Dorsey je sa 17 poena bio najbolji strijelac Fenerbahčea.

Valencia se tako pridružila društvu od četiri momčadi koje su u prva dva kola ostvarile dvije pobjede, a u njemu su još Barcelona, Real Madrid i Žalgiris. (hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jaleen SmithVirtus Bologna

Ostale Vijesti