Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Cibona pronašla model opstanka, klupu preuzima poznato lice

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.07.22. | 17:53

Pregovara se s mnogim igračima

Opasno je mjesecima plesala na rubu propasti Cibona. Klub slavne prošlosti zamalo je ostao bez budućnosti s obzirom na financijsku situaciju u kojoj se našao. Tražio se model spasa, a u jednom trenutku aktivna je bila i inicijativa Ace Petrovića koji je pokušao akcijom pripljanja novca spasiti klub od dugova. Inicijativaje mobilizirala mnoge simpatizere kluba, ali i članove upravljačkog dijela Cibone koji su izgleda pronašli model opstanka.

Uprava u sastavu financijskog direktora Ivana Matasića i član skupštine Tomislav Šerić pronašli su spasonosne novce za klub. Iako još nije poznato o kojem je iznosu riječ više će se znati u idućim danima.

Kako javljaju Sportske novosti, nakon odlaska prošlogodišnjih nositelja igre Cibone, pregovara se s novim igračima. Na mjestu sportskog direktora ostao je Marin Rozić, a on se nedavno sastao s Josipom Sesarom koji bi trebao preuzeti klupu Cibone. Spominjao se Sesar i prošle sezone kao riješenje, ali je na klupu sjeo slovenski trener Gašper Okron. (rv)


Tagovi

CibonaJosip SesarMarin Rozić

Ostale Vijesti