Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Aco objavio: Prestajemo sa skupljanjem i vraćamo ljudima novac

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 10:16

Uskoro se očekuje objava aktualne uprave o prikupljenom novcu

Aco Petrović imao je veliku želju da spasi Cibonu. U trenutku kada su, barem se tako činilo, svi već dignuli ruke od zagrebačkog velikana Petrovićev luđački entuzijazam je pokrenuo akciju za spas Cibone.

Od starta je to djelovalo kao nemoguća misija, njegova najava o prikupljanju sedam milijuna eura bila je na dugačkom štapu, no iza kulisa se moglo doznati kako je cilj prikupiti između dva i tri milijuna eura, što je djelovalo puno realnije.

Nakon njegove press konferencije zavrtjela se pozitivna priča, krenulo se s uplaćivanjem novaca i činilo se kako će Aco uspjeti.

Danas je, međutim, Aco objavio kako prestaje s prikupljanjem novaca. Neslužbeno se može doznati da je prikupljeno oko milijun eura, što nije dovoljno da se plate zaostaci iz prošle sezone, da se blati BAT i da ostane nešto novaca za skrojiti kakav-takav roster za iduću sezonu.

Možda bi Petrović u tome i uspio da ova aktualna Uprava kluba, ili barem ono što je od nje ostalo, nije uspjela prikupiti novce. A navodno je pronađen investitor. Financijski direktor Ivan Matasić je uspio nabaviti određenu svotu, ne zna se još točno koju, ali za pretpostaviti je da je više od Acinih milijun eura te da će se uskoro oformiti nova Cibonina uprava s novim predsjednikom i direktorom. A i prijavljena je ABA liga za iduću sezonu.

A dok čekamo tu objavu, iz kluba je stigla puno bitnija vijest: Cibona i KK Larus organiziraju ljetni košarkaški kamp u Brodarici pored Šibenika.

Pa eto, u klubu je sve kako i treba biti, mladi talenti će ići na kamp, sve je posloženo od vrha do dna, samo još, eto, nedostaje ta jedna formalnost da se to i službeno objavi i potvrdi. Ali to su ionako samo detalji.


Tagovi

CibonaAco Petrović

Ostale Vijesti