Steven Erler-USA TODAY Sports
Steven Erler-USA TODAY Sports

Zubac se ozlijedio u predsezoni, Šamanić bez ubačaja iz sedam pokušaja

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.10.23. | 09:38

Hrvatski centar na terenu je proveo svega pet minuta, a igru je napustio zbog boli u leđima

NBA liga još nije počela, ali se zato na parketima diljem SAD-a, ali i Europe, igraju utakmice predsezone. Dallas je tako jučer gostovao u Madridu, Luka Dončić je bio ambasador tog ogleda, a u spektaklu za zaljubljenike u loptanje pod obručima slavio je Kraljevski klub rezultatom 127-123.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Opširnije o toj utakmici u madridskoj metropoli pročitajte OVDJE

Od ostalih utakmica, valja izdvojiti okršaj Utah Jazza i LA Clippersa. Utakmica se igrala u Climate Pledge Areni u Seattleu, a na krilima Kawhija Leonarda Clippersi su slavili rezultatom 103-98.

Ivica Zubac na parketu je proveo samo pet minuta. Bilo mu je to dosta za četiri poena, jednu blokadu i jedan skok, a teren je napustio zbog ozljede leđa. Koliko je ozbiljna njegova ozljeda bit će poznatije danas tijekom dana.

S druge strane, za Utah Jazz je devet minuta odigrao Luka Šamanić. No, nije to bila njegova noć. Iz igre je šutirao 0/7 te je ostao bez ubačaja na susretu, ali je zato skupio tri skoka, dvije ukradene lopte, asistenciju i blokadu.

Bucksi su bez Lillarda i Giannisa upisali poraz od Memphisa. Iako kod njih nije bilo Moranta, Grizzliesi su slavili rezultatom 108-102. Najraspoloženiji u redovima slavljeničke momčadi bili su Bane (21) i Jackson Jr. (17).

U noći sa srijede na četvrak će snage odmjeriti Philadelphia i Boston te LA Lakersi i Sacramento. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBANBA predsezonaIvica ZubacLuka Šamanić

Ostale Vijesti