Zubac jedini dvoznamenkast, novo zakucavanje Hezonje za špice (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.10.19. | 08:56

U pripremnim utakmicama naše vedete se nisu previše trošile.

U noći s četvrtka na petak trojica naših košarkaša bili su u akciji u sklopu NBA predsezone.

Portland Trail Blazersi ugostili su izraleski Maccabi iz Haife. U uvjerljivoj pobjedi od 104:68, naš Mario Hezonja ugradio je 21 minutu za vrijeme kojih je ubilježio učinak od šest koševa, tri skoka i dvije asistencije, uz šut iz igre 2/5. Obadva ubačaja iz igre bila su zakucavanja, a mogu se vidjeti na priloženim highlightsima. Jedno je bilo iznimo atraktivno, coast-to-coast zakucavanje.

Phoenix Sunsi igrali su u Sacramentu protiv domaćih Kingsa i ubilježili poraz 105:88. Dario Šarić na terenu je proveo 25 minuta i uknjižio pet poena, pet skokova, te po jednu asistenciju i blokadu, uz neimpresivan šut iz igre od 1/5. Također je imao dvije izgubljene lopte.

Ni Los Angeles Clippersi nisu bili uspješni u svom Staples Centru, bolji su bili Denver Nuggetsi 111:91. Ivica Zubac odigrao je veoma solidnu partiju, pravu ‘’centarsku’’ (vidi priložene highlighste), sa 10 poena, koje je sve postigao u prvom poluvremenu. Tome je pridodao tri skoka i dvije asistencije, uz šut iz igre 4/6, sve za samo 14 minuta provedenih na terenu.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Portland Trail BlazersPhoenix SunsLos Angeles ClippersNBA predsezonaMario HezonjaDario ŠarićIvica Zubac

Ostale Vijesti