Zar i ti, sine Draymonde? Green dolazi LeBronu u Lakerse?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.02.19. | 17:13

Green je promijenio agenta, a odmah su krenule špekulacije.

Nema mira u NBA ligi kada je riječ o budućim angažmanima, odnosno free agencyju. Dok se čeka ovo ljeto, ponajviše zbog odluke Anthonyja Davisa o klubu u kojem će nastaviti karijeru, već se slažu kockice za ljeto 2020. godine.

Tada će također dosta odličnih igrača biti na tržištu, a jedan od njih je Draymond Green. On je u Golden Stateu od početka karijere, odnosno 2012. godine, a iako mnogi očekuju da će ostati uz Warriorse, novi njegov potez nagovještava kako je promjena ipak moguća.

Naime, Yahoo Sports donosi kako je Green odlučio promijeniti agenta te da je angažirao Richa Paula iz Klutch Sports agencije. A gdje je Paul, odmah se spominje i LeBron James. Naime, ovaj agent je bliski LeBronov prijatelj, a upravo je uz ponajboljeg košarkaša svih vremena ušao u svijet vrhunske košarke. Posljednjih godina Paul se vezao uz mnoge potencijalne prelaske košarkaša u klub u kojem je u tom trenutku James igrao, a on je i agent Anthonyja Davisa zbog kojeg New Orleans jedno vrijeme nije želio uopće pregovarati s Lakersima. Sada je i Draymond Green u njegovom taboru, a to znači da se postavlja legitimno pitanje hoće li se i on priključiti LeBronu…

(Foto: Reuters)


Tagovi

Draymond Green

Ostale Vijesti