Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Zaiskrilo između hrvatskih trenera: "Žao mi je da nema ljudskosti i kolegijalnosti, ne bi mu kruna s glave pala"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.24. | 17:33

Zanimljivije je bilo na konferenciji za medije nego na utakmici

Košarkaši Zadra jučer su uvjerljivo slavili u 28. kolu Premijer lige protiv Dubrovnika rezultatom 88-70. Samo u prvoj četvrtini trajao je otpor gostiju, a već u drugoj Zadar je serijom 14-0 došao do nenadoknadive razlike te je uz veću ulogu igrača iz drugog plana mirno priveo utakmicu kraju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjeda branitelja naslova nije nikakvo iznenađenje, no poslije utakmice bilo je zanimljivo na konferenciji za medije. Naime, trener Dubrovnika je Zadranin Ivan Perinčić, koji je imao nešto za reći Danijelu Jusupu, kolegi s druge strane.

"Čudna utakmica, imali smo problema s dolaskom, stigli u zadnji čas, više od pola utakmice, čak smo i dobro reagirali. Više mi je od same utakmice važna ljudskost i kolegijalnost, žao mi je da trener Zadra to nema u sebi i da nam nije htio izići u susret i da utakmica bude malo kasnije, ne bi mu kruna s glave pala. Morat ćemo poraditi da nam se više ovakve stvari ne događaja, možda da idemo ranije na put ili imamo dnevni odmor”, rekao je Perinčić bez dlake na jeziku.

Jusup spomenutu situaciju nije komentirao.

“Dobili smo utakmicu, nije se nitko ozlijedio, moja je intencija bila da odmorimo Lakića i Božića. Žganec i Ramljak su igrali malo, s tog aspekta mogu biti zadovoljan. Neki su bolje a neki lošije iskoristili priliku, to ćemo analizirati danas i sutra. Bitno je da se trude, da je voljni moment utakmice i da ove utakmice uz ovakav ritam možemo pobjeđivati na ovakav način. Prisiljeni smo dečkima s klupe dati dosta veću minutažu", kazao je Jusup.

U sljedećem kolu košarkaši Zadra u petak gostuju kod Dinama, dok će Dubrovnik u nedjelju ugostiti Škrljevo. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaIvan PerinčićDanijel JusupKK DubrovnikKK Zadar

Ostale Vijesti