Dusan Milenkovic/ATAImage/PIXSELL
Dusan Milenkovic/ATAImage/PIXSELL

Zadar zbog bizarne ozljede ostao bez startnog centra

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 12:51

Trener Jusup potvrdio je probleme s leđima Karla Žganeca

Košarkaši Zadra na sjajan su način otvorili sezonu u domaćem prvenstvu. Nakon sedam kola u Premijer ligi, aktualni prvaci imaju jednako toliko pobjeda, a niz će pokušati nastaviti večeras, kada na Višnjik stiže Cedevita Junior.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvoboj je najavio trener Zadra Danijel Jusup, koji je potvrdio kako će u današnjem ogledu biti bez jednog od stožernih igrača Karla Žganeca.

"Ako nisi na pravoj razini, protiv svakoga možeš imati problema, što je dokazala i utakmica protiv Bosca. Cedevita će nakon poraza od Cibone zasigurno doći s namjerom da popravi dojam, za što zasigurno ima i kvalitetu. Nama će veliki problem predstavljati činjenica da ćemo nastupiti bez Karla Žganeca, koji će najmanje narednih sedam dana biti odsutan, te nam neće moći pomoći ni sutra ni u utakmici protiv Crvene zvezde. To će nam nedvojbeno uvelike otežati posao, naročito u drugoj utakmici", kazao je Jusup u najavi današnjeg susreta.

Trener Zadra usput je otkro kako je došlo do ozljede startnog centra njegove momčadi.

"Leđa su ga „stisnula“. Išao je psa hraniti, tako su mi rekli. Nema ga sigurno za naredne dvije utakmice, dok je njegov nastup protiv Splita upitan."

Doista bizarna ozljeda, ali i veliki hendikep za Zadrane koji su pod košem dosta tanki, te bi u narednim utakmicama nešto više minuta trebao dobiti mladi Ivan Njegovan. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.






Tagovi

Karlo ŽganecKK ZadarPremijer liga košarkašaKK Cedevita Junior

Ostale Vijesti