Zabio 48 poena i žestoko naljutio protivnike: To je sranje! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.11.18. | 14:54

Igrač Denvera je napravio nešto što se u NBA ligi ne radi.

Jamal Murray je noćas srušio rekord karijere. U pobjedi Denvera protiv Bostona ubacio je 48 poena, ali i naljutio igrače Celticsa potezom u zadnjim sekundama utakmice.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Z7W84PEkDAA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Naime, Murray je u zadnjem napadu pokušao postići još jedan kojim bi došao do granica od 50 poena. Igrači Bostona su, kao što je to običaj u NBA ligi, počeli čestitati suparnicima na pobjedi i čekali da iscuri vrijeme, ali Murray je krenuo u dribling te se namještao na šut. Na kraju je i uputio šut za tricu, ali nije pogodio. Igrali Bostona odmah su krenuli prema njemu da mu kažu što misle o tome, a najglasniji je bio Kyrie Irving.

Playmaker Bostona je u znak protesta bacio loptu kojom se igrala utakmica bacio u publiku kako je Murray ne bi odnio za uspomenu, a nakon utakmice jednostavno je komentirao Murrayjev potez:

„To je sranje.“

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/7AUJpybhEnQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jamal Murray

Ostale Vijesti