Vratila se NBA liga, rekordi Embiida i Younga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.02.20. | 08:18

Sjajna večer mlade zvijezde Hawksa.

Nakon All-Star pauze vratila se NBA liga, a noćas se odigralo šest utakmica. Nismo vidjeli nijedan jači obračun, a izdvajamo pojedinačne rekorde koje su postigli Joel EMbiid i Trae Young. 

Počinjemo s mladom zvijezdom Atlante, koja je svoju momčad odvela do 129:124 pobjede protiv Miamija. Young je utakmicu završio s 50 poena, što mu je osobni rekord. Zabio je osam trica iz 15 pokušaja, dodao osam asistencija i time u potpunosti zasjenio sjajan učinak Bam Adebaya, koji je zabio 28 poena, uhvatio 19 skokova i pobijedio sedam dodavanja.

Zanimljivo je bilo i u Philadelphiji, gdje su Sixersi pobijedili Brooklyn sa 112:104, ali tek nakon produžetaka. Regularni je dio završio 103:103, a dodatnih je pet minuta osigurala sjajna blokada Embiida. U produžetku, Netsi nisu zabili nijedan šut iz igre, tako da je pobjednik bio jasan. 

Rekord sezone ostvario je Joel Embiid s 39 poena i 16 skokova, dok je Tobias Harris dodao 22. Kod poraženih, Caris LeVert je zabio 25 poena, ali uz besramno potrošenih 29 lopti. Dinwiddie je dodao tri poena manje, dok je Jordan imao double-double s 14 poena i 15 skokova. 


Tagovi

NBATrae YoungJoel Embiid

Ostale Vijesti