Vraća se Rondo, evo kad će moći pomoći Lakersima u doigravanju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.08.20. | 19:07

Los Angeles Lakersi bili su označavani kao glavni favoriti za naslov cijele sezone. U Orlandu se to promijenilo.

Los Angeles Lakersi u utakmicama za poredak Bubblea u Orlandu ne izgledaju dobro.

Statistika kaže da je momčad najgora napadački od svih 22, a ionako ne predugačka klupa dodatno je skraćena izostancima Averyja Bradleya i Rajona Ronda. Rezultiralo je to porazima u čak četiri od sedam dosadašnjih utakmica.

No zadnje vijesti odaju kako bi se veteran mogao vratiti tijekom doigravanja. Nakon što je sredinom srpnja imao operaciju palca, ovih je dana stigao u Bubble.

Nakon obaveznog razdoblja od četiri dana po dolasku, počinje evaluacija razine njegova stanja. Nakon operacije, procjena vremena kad bi mogao kročiti na teren jest šest do osam tjedana, što znači da bi mogao biti na raspolaganju već u prvom krugu.

Ako se to i dogodi, u početku će ga se koristiti u limitiranoj minutaži. No jedno je sigurno, Lakersima je svaka pomoć i više nego dobrodošla, a kamoli iskusnog razigravača s prstenom prvaka oko ruke, iznimnog pregleda terena, osjećaja za položaj suigrača, odlične obrane i mentaliteta vođe.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Rajon Rondo will arrive in the bubble tonight, and will be quarantining for four days.</p>&mdash; Harrison Faigen (@hmfaigen) <a href="https://twitter.com/hmfaigen/status/1293938385967431681?ref_src=twsrc%5Etfw">August 13, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Gary A. Vasquez/Reuters)


Tagovi

Rajon RondoLos Angeles LakersNBA restartNBA doigravanje

Ostale Vijesti