Reuters
Reuters

VIDEO Novi potop Lakersa, Denver na pobjedu od finala

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 08:05

Još jedno razočaranje za navijače iz Los Angelesa.

U svakoj su bili blizu, ali nikako da slome Denver i upišu barem jednu pobjedu. Los Angeles Lakersi ponovno su poraženi od fantastičnih Denver Nuggetsa i djeluje da nitko ne može zaustaviti momčad iz Colorada na putu do povijesti – njihovog prvog velikog finala. Na gostujućem parketu slavili su 119-108 i stigli do 3-0 vodstva u seriji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Denver je gotovo cijelu utakmicu vodio, od prve do posljednje minute, a Lakersi su tek u jednom navratu imali dva poena prednosti. Ništa što Jamal Murray i Nikola Jokić ne mogu poništiti.

Sjajni Kanađanin bio je posebno vruć u prvom poluvremenu. Zabio je 30 poena i bio motor pokretač Nuggetsa. U nastavku je, očekivano, malo pao, ali potom su uskočili Kentavious Caldwell-Pope i naravno – Jokić.

Sve skupa bilo je puno previše za Lakerse, koji su čak i uspjeli donekle riješiti problem Nikole Jokića i opteretiti ga osobnim pogreškama. Ali, puštalo je na sve druge strane i iako su ponovno bili blizu, u ovom dvoboju igrači Darwina Hama bili su i najudaljeniji od pobjede u ovoj seriji.

Kod pobjednika, Murray je zabio 37 poena, Jokić je dodao24 uz 8 skokova, a sjajna podrška bili su Caldwell-Pope sa 17, Brown s 15 i Porter Jr. s 14 poena.

Lakerse je predvodio Davis s 28 poena i 18 skokova, Reaves i James postigli su po 23 poena, dok je potpuno razočarao Russell s 3 poena.

Utakmica broj četiri također se igra u Los Angelesu u noći s ponedjeljka na utorak.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBANBA doigravanjeLos Angeles LakersDenver Nuggets

Ostale Vijesti