GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

VIDEO Hezonja isključen u drugoj pobjedi Real Madrida, PAO izjednačio

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 22:58

Plasman na završni turnir Eurolige koji će se igrati 24. i 26. svibnja u Berlinu izborit će momčadi koje prve stignu do tri pobjede

Aktualni europski prvaci, košarkaši madridskog Reala stigli su nadomak plasmana na završni turnir ovosezonskog izdanja Eurolige nakon što su poveli sa 2-0 u pobjedama protiv Baskonije u četvrtfinalu doigravanja. U drugoj utakmici igranoj u četvrtak Madriđani su slavili na svom parketu 101-90 te ih još samo jedna pobjeda dijeli od odlaska u Berlin. 

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u pobjedi Kraljevskog kluba sudjelovao je sa sedam poena (šut za dva 2/6, trica 1/4), pet skokova te po dvije asistencije i osvojene lopte.

Inače, Hezonji u samoj završnici utakmice konije suci nisu dosudili prekršaj, a Dubrovčanin je burno reagirao. Nakon opomena slovenskog suca Saše Pukla, Slovenac je Hezonji pokazao dvije tehničke greške i put u svlačionicu (VIDEO - Sportklub).

Najefikasniji u redovima Reala bio je Facundo Campazzo sa 24 poena, dok je Vanja Marinković sa 20 poena bio najefikasniji kod Baskonije.

Treću utakmicu ovi suparnici igrat će sljedećeg tjedna u Vitoriji.

Panathinaikos je poravnao omjer u pobjedama protiv Maccabija 95-79 slavljem u drugoj utakmici u Ateni. Kostas Sloukas predvodio je PAO sa 29 koševa, dok je Lorenzo Brown ubacio 18 za goste.

U preostala dva para Fenerbahce i Olympiacos vode sa po 1-0 protiv Monaca, odnosno Barcelone, a druge utakmice ta dva para igrat će se u petak u Monte Carlu, odnosno Barceloni.

Plasman na završni turnir koji će se igrati 24. i 26. svibnja u Berlinu izborit će momčadi koje prve stignu do tri pobjede.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G) 


Tagovi

Real Madrid košarkaBaskoniaPanathinaikosKK Maccabi Tel AvivEuroligaMario Hezonja

Ostale Vijesti