VIDEO: Hayward u zadnjoj sekundi donio Jazzu pobjedu protiv LeBronovog Clevelanda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.11.14. | 09:16

Čak 12 utakmica igralo se sinoć na NBA parketima, a uzbuđenja, kao i obično, nije nedostajalo. Junak dana je igrač Utah Jazza Gordon Hayward.

Iako su svi prije početka sezone s razlogom proglašavali Cleveland Cavalierse najvećim favoritom na Istoku i jednim od najvećih u ligi, ali je malo tko očekivao da će odmah od početka sezone potpuno novi Cavsi pokazivati dobre igre. No, isto tako je malo tko očekivao da će u sezonu ući s omjerom 1-3, a novi poraz LeBronu Jamesu i ekipi priredila je Utah Jazz. James je ubacio 31 koš, Kyrie Irving 34, ali to nije bilo dovoljno za slavlje u Salt Lake Cityju. Mlada momčad Jazza dobro je igrala tijekom cijele utakmice, a junak je bio njihov najbolji igrač Gordon Hayward koji je u zadnjoj sekundi dao koš za pobjedu.

Utakmice između Golden Statea i Clippersa u pravilu donose puno uzbuđenja, ali sinoć su Warriorsi sve riješili već u prvom poluvremenu nakon kojeg je bilo 23 koša razlike tako da su kraj utakmice na parketu dočekali rezervni igrači. Ipak, Stephen Curry je i u takvoj utakmici uspio zabiti 28 koševa uz 7 asistencija i 6 skokova, a s druge strane je Chris Paul ubacio 15 koševa i imao 12 asistencija te 4 ukradene lopte.

Miami je nakon dobrog starta u sezonu, doživio drugi poraz u sezoni, Chicago je slavio u Milwaukeeju s Derrickom Roseom na parketu, a San Antonio je došao do pobjede protiv Atlante. Sacramento nastavlja sa sjajnim igrama, a DeMarcus Cousins je opet oduševio ubacivši Denveru 30 koševa kojima je dodao 11 skokova. Ipak, najbolju pojedinačnu partiju večeri pružio je John Wall s 31 košem, 10 asistencija, 6 skokova, 3 ukardene lopte i blokadom. Odmah do njega je bio Kyle Lowry koji je ubacio 35 koševa uz 4 skoka, 3 asistencije i 2 ukradene lopte.

Na parketima su bili i naši igrači, ali opet sa skromnim učinkom. Bogdanović je postigao 9 koševa uz šut 3/8, odnosno ¼ za tricu te dodao 2 skoka i jednu ukradenu loptu u 23 minuta utakmice koju su njegovi Netsi izgubili od Minnesote. Indiana je također ubilježila poraz, ovaj put u Washingtonu i to nakon produžetaka. Rudež je igrao 16 minuta, ubacio 6 koševa (šut 2/3, odnosno 0/1 za tricu) te uhvatio jednu loptu i 'zalijepio' jednu blokadu.

Rezultati:

Charlotte Hornets – Miami Heat 96:89
Philadelphia 76ers – Orlando Magic 89:91
Boston Celtics – Toronto Raptors 107:110
Brookyln Nets – Minnesota Timberwolves 91:98
Detriot Pistons – New York Knicks 98:95
Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 86:95
Washington Wizards – Detroit Pistons 96:94, produžetak
San Antonio Spurs – Atlanta Hawks 94:92
Phoenix Suns – Memphis Grizzlies 91:102
Utah Jazz – Cleveland Cavaliers 102:100
Sacramento Kings – Denver Nuggets 131:109
Golden State Warriors – Los Angeles Clippers 121:104

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gordon HaywardNBAUtah Jazz

Ostale Vijesti