VIDEO: Double-double Bogdanovića u velikoj pobjedi nad Bostonom, Warriorsi sačuvali domaći teren

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.05.17. | 07:33

Utakmice prelomile prve četvrtine.

Washington Wizardsi su u prvoj utakmici na domaćem terenu razbili Boston 116:89 i smanjili seriju na 1-2. Utakmicu je prelomila prva četvrtina u kojoj su Wizardsi započeli 22:0 seriju od koje se Celticsi do kraja utakmice nisu oporavili.

U redovima Wizardsa odličan je bio Bojan Bogdanović koji je ostvario double-double učinak s 19 poena i 10 skokova kojima je pridodao i dvije asistencije. Domaćine je predvodio i John Wall s 24 poena 8 asistencija i 3 ukradene lopte.

Utakmica je bila prilično konfliktna s čak osam tehnički pogrešaka, a početkom druge četvrtine došlo je i do polutučnjave između Kelly Oubrea i Kelly Olynyka.

Warriorsi su sa 115:104. Slavili protiv Utaha na domaćem terenu i došli do 2-0 u seriji. Kao i u dvoboju u Washingtonu, utakmicu je prelomila prva četvrtina u kojoj su Warriorsi napravili prednost od 18 razlike.

Najbolji kod domaćina bio je Kevin Durant sa 25 poena i 7 asistencija, a dobre partije su i iza Stephena Curryja (23p, 7a, 4s) i Draymonda Greena (21p, 7s, 6a, 4ul, 1bl). Utahu nije pomogla ni dobra partija Gordana Haywarda koji je ubacio 33 uz 5 skokova o 4 asistencije, dok je Rudy Gobert imao 16 poena i skokova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Rudy GobertKevin DurantStephen CurryJohn WallIsaiah ThomasBojan Bogdanović

Ostale Vijesti